Вчера в България гръмна новината, че племенникът на водещата Гала е

...
Вчера в България гръмна новината, че племенникът на водещата Гала е
Коментари Харесай

Неочаквани 10 136 долара се появиха след убийството на племенника на Гала в САЩ

Вчера в България гръмна новината, че племенникът на водещата Гала е бил погубен от служители на реда в Съединени американски щати. Малко по-късно се появиха детайлности за гибелта на Георги Пенев (Джордж Пенев), който е наследник на брата на водещата на Нова телевизия. Семейството на починалото момче живее в Щатите от дълги години.

Вчера опечалената сестра на Георги – Мария (Мари) Пенева показа по кое време и къде ще бъде заровен брат й, написа Блиц.

Днес  всички чакаха щом Гала се появи в ефир да разяснява фамилната покруса, само че тя освен, че не го направи, ами и през цялото предаване бе извънредно усмихната .

Сестрата на простреляното като куче момче показа, че фамилията й се нуждае от пари, с цел да погребе Георги.

„ Парите не са за мен. Парите не са и за брат ми. Него го няма. Те са, с цел да помогнем на фамилията ми да покрият погребалните такси и да им дадем малко успокоение, до момента в който се възстановят от скръбта “, написа Мари в gofundme.com.

Отново от там стана ясно, че единствено за седем дни 125 души са събрали 10 136 $ за опечалените близки на Георги.



Отново там негови другари скърбят неутешимо за гибелта на момчето, всички го разказват като радостен, разговорлив и страховит другар. Повечето от тях се гневят извънредно доста на служителите на реда, които го простреляха.

„ Писна ми от служители на реда, които убиват младежи, единствено тъй като те има рецесия в психическото си здраве “, написа другар на убития племенник на Гала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР